Mi teszi különlegessé a tanfolyamot

TEMATIKUS LECKÉK

Videós leckék, hogy friss és hasznos tudást szerezz az alapoktól kezdve a különleges technikákig.

PRAKTIKUS LECKÉK

Praktikus videós leckék. Könnyedén követheted a lépéseket.

RECEPT KÖNYV

Pdf dokumentum a receptekhez.

ELMÉLETI LECKÉK

Nem szükséges jegyzetelned, elérhetőek a praktikák, trükkök, letölthető formátumban.

NINCS HATÁRIDÓ

Az órákat többször is megnézheted, amikor csak szeretnéd, nincs határidő. Az iskola a nap 24 órájában nyitva van.

ONLINE KÉNYELEM

Használd bárhonnan az oldalt, a világ bármelyik pontjáról elérhető ha rendelkezel internetes kapcsolattal.

TÁMOGATÁS

Segítek ha elakadsz, tisztázzuk a felmerülő problémákat és megoldási lehetőségeket is javaslok.

BIZONYÍTVÁNY

Részvételi igazolás az összes lecke elvégzése után.



Ezt fogod tanulni egy év alatt

MOUSSE

– többféle alap technikát mutatok neked, angol krém, fehérjehabos, pate a bomb, zselatin nélkül
különleges ízek
különleges technikák
CÉLOM, hogy a mousse könyed, habos állagú legyen
izgalmas insertek, roppanósok, krémek, zselék, hogy a mousse torta tökéletes legyen belülről is
GLAZE és GLAZEART technikák
-fagyasztható -öntve- glaze receptem, egyszerű glaze és sűrített tej nélküli glazek

SZELET

– többféle alap piskóta recept
– krémek
-insertek
-habok
-habosított ganache
-chantillyok
– különleges dekorációk: ostyák, morzsák, roppanósok
– többféle technika a tálaláshoz
-tányérdesszertek
-mono desszertek

BONBON


tökéletes csillogó burok
roppanós burok
temperálási technikák
dekorációs technikák
-kisokos
-izgalmas töltési technikák
-töltelékek több formában, krémek, habok, ropogósok, zselék

TORTA

– többféle piskóta recept: magvas, csokoládés, ropogós
– izgalmas krémek
-insertek
-mousse betétek
többféle burkoló: satin coat, hibrid ganache, klasszikusok, mint olasz és svájci burkolók
-dekorációs technikák
CÉLOM, hogy tökéletes tortát készíts, szép piskóták és izgalmas töltelékek, tökéletes sarkos burkolás és izgalmas dekor technikák

MACARON

-stabil, könnyen készíthető macaron recept
-technikai kisokos: hibajavító
-könnyed töltelékek, habok, krémek, zselék
-dekorációs technikák: több színű macaronok
-macaron torta

VEGÁN

-ízelítő a vegán desszertekből
-vegán alapanyagok használata
-gyömülcsös, csokoládés és karamellás desszertek, torták

DEKORÁCIÓK

csokoládé dekorációk : gallér, burok, gömb, virág, hullám és egyedi dekorok
ostya dekorációk
rizspapír dekorok
ostyavirág
cukorvirág

MOLEKULÁRIS

-csokoládék : homok és kavicsok
-sperification : gyümölcs kaviár
-szifonos piskóták: gyümölcsös és magvas
-különleges alapanyagok használata: tápióka
-espuma

Mi történik a sikeres fizetés után?



Ha paypal-al fizetsz, akkor AZONNAL hozzáférsz az oldal tartalmához!
A rendszer a sikeres fizetést követően azonnal kiküldi a regisztrációs e-mailt, amiben neked pár kattintást kell csak elvégezned, és kész is a fiókod.

Lépj be és kezdj el tanulni. Lépj be a zárt csoportba is, a linkjét szintén a regisztrációs e-mailben találod. Ez kicsit több idő is lehet, ha például éjszaka regisztrálsz akkor az csak másnap lesz aktív.

Ha banki utalást választasz, az kicsit hosszabb folyamat.
A sikeres fizetés után írj nekem e-mailt –tortaiskola@gmail.com – hogy legyen hozzád kontaktom, mert a banki utalás megjegyzés, közlemény rovatába nem minde nadat fér bele.
Ha ez kész, én el tudom készíteni a fiókodat, kiküldöm az értesítő e-mailt és már be is léphetsz az oldalra és a zárt csoportba is.

ELŐFIZETEK

PAYPAL

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE TANFOLYAM TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a tanfolyam elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

19.990 Ft/év

BANKI UTALÁS

A francia cukrászat teljes megismerése. Technikák, alapanyagok.
Az ONLINE TANFOLYAM TARTALMAZZA:
GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI VIDEÓK
ELMÉLETI DOKUMENTUMOK , amiket letölthetsz és bármikor elolvashatod
RECEPTFÜZETEK a hozzávalókkal és elkészítési módokkal
IGAZOLÁS a tanfolyam elvégzéséről
Elviszlek a Francia cukrászat csodálatos világába, megtanítom neked a könnyed textúrák, szépséges dekorációk elkészítését.

19.990 Ft/év

10103850-30107600-01005003
Nagy Violetta ev.
Budapest bank

KÜLFÖLD:

HU02101038503010760001005003
Nagy Violetta ev. 
Budapestbank.

Az utalás után írj e-mailt: tortaiskola@gmail.com, hogy el tudjam készíteni a fiókodat!

Like this: