Nagy Violetta -Via- vagyok, cukrászművész.
Szeretném ha ugyan csak virtuálisan de így is találkozhatnánk.

Én sütöm, készítem a recepteket. Fogsz találni faék
egyszerűt és egészen profi szintű receptet is.

2017-ben végeztem cukrászként.
Azóta nincs megállás.
Online tanfolyamok, mesterképzések, könyvek, magazinok,
mindnehol tanulok, hogy te se maradj le semmiről.



Hogyan tovább?

Célom, hogy mindent megtanulj, amit csak szeretnél. Ezért részletes a receptúra, időrendi sorrendben halad, ahogy a leírás is.

A receptet többször olvasd el, fontos, hiszen meg kell értened első körben, hogy mit fogsz készíteni.
Ha hibát találsz, akkor azt jelezd kérlek akár a zárt fb csoportban, akár e-mail formájában.

Gyere, menjünk végig

ELSŐ LÉPÉS

Lépj be a zárt csoportba!
Ez nagyon fontos, mert a zárt Facebook csoportban találod a videókat.
Kattints!

Itt tartjuk a konzultációs napokat is, ezek minden héten szerdán reggel indulnak.

MÁSODIK LÉPÉS

Lépj be a fiókodba.
Ez a BEJELENTKEZÉS gombra kattintva teheted meg.
Írdd át a jelszavadat, és töltsd ki az adataidat, elég ha a nevedet megadod.
mentsd el.

HARMADIK LÉPÉS

Töltsd le a dokumentumokat.
Kattints!
Ezek a dokumentumok tematikusan rendezettek, de javaslom töltsd le mindet.
Ezek technikai útmutatók, örökre a tiéd mindegyik.

NEGYEDIK LÉPÉS

Válassz receptet és kezdj el sütni.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Ha kész a munkád, töltsd fel a zárt fb csoportba, linket és #hastagaet ne feledd.

A ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

Itt találod az összes VIDEÓT!
A kalauzok alatt éred el, tematikusan rendezve.
Most a facebook 3 db vonalkával jelzi a bal felső sarokban, erre kattintva legördül egy menü és ott a KALAUZOK elérhetőek.

Szerdánként a zárt facebook csoportban tartom a konzultációs napot is. Ilyenkor reggel elérhetővé teszem a posztot, jelzem, hogy indulhat a kérdezős nap. Mindenféle kérdés feltehető!

Nincs buta, egyszerű.. akármilyen kérdés, csak kérdés van, én pedig válaszolok legjobb tudásom szerint.

További kérdések esetén használd a posztolási lehetőséget, ezek nem lesznek azonnal jóváhagyva, egy adminnak kell ellenőriznie és jóváhagynia. Ezekre a kérdséekre is én válaszolok, illetve van már pár régi tanulóm, akiknek a tudása igen magas szinten tart már, van, hogy ők válaszolnak, de én is fogok válaszolni.

A zárt csoportba csak az előfizető léphet be! Ne hívd meg kérlek a barátodat, barátnődet, mert nem lesz beengedve, viszont ha nem tartod be a szabályt, átmenetileg felfüggesztem a hozzáférésedet a zárt csoporthoz.

Használj #hastag jelöléseket a posztjaidhoz, így megkönnyíted mindneki dolgát, hiszen könnyedén visszakereshető lesz a poszt, kérdés.
pl. #torta #mousse ….

Használj linket is, mert ez is hasznos lesz mások számára is, hiszen ha megtetszik a recept, akkor egy kattintással elérhető lesz az.

JELENTKEZZ BE!


Lépj be a fiókodba.
Ez a BEJELENTKEZÉS gombra kattintva teheted meg.
Írdd át a jelszavadat, és töltsd ki az adataidat, elég ha a nevedet megadod. Erre azért van szükség, hogy könnyedén megtalálható legyen a fiókod, mert ha nincs egyezés a fb felhasználónév és a fiók név között, azokat törlöm.

Csak éves előfizetéssel rendelkezők léphetnek be a weblap zárt részére. Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor kérhetsz a weblapon a bejelentkezés részen új jelszót.

Ha em tudsz belépni akkor írj e-mailt, tortaiskola@gmail.com vagy messengeren is írhatsz. -Nagy Violetta-

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK


Töltsd le az összes dokumentumot, mert így mindig meg lesz a te saját gépeden is.

Rzek a dokumentumok csak technikai információk, recepteket nem találsz bennük. Folyamatosan bővül, amennyiben van új tananyag, de ezt mindig jelzem ha felkerül valami új.

KEZDJ EL SÜTNI!


Keress egy számodra szimpatikus receptet. Olvasd el többször, nézd meg a technikai videókat amik a recepthez kapcsolódhatnak, pl mousse, glaze….
Ha van kérdésed, akkor szerdán kérdezz.
Azonnali segítségnyújtás nincs, hiába posztolsz, nem érkezik azonnal segítség, tehát olvasd el a receptet és ha kérdésed van szerdán tedd fel. Esetleg posztolj, de szerdán kívüli napokon nincs azonnali válaszra lehetőség.

A weblapon még vannak fent régi receptek, amiknél nem megnézhető videókat találhatsz. Ha ilyennel találkozol, jelezd kérlek és törlöm.

Ha valahol elírást észlelsz, szintén szólj, javítom azonnal.

Hajrá!

Nézzük, kire bízod a fejlődésedet
Nagy Violetta vagyok, cukrász.

2017-ben végeztem cukrászként. Felnőttként ültem ismét az iskolapadba tanulni, azzal a céllal, hogy minden olyan alapot megszerezzek ami kötelező ahhoz, hogy tovább léphessek, és saját desszerteket fejleszthessek.

Számtalan online tanfolyamon, magazinon, könyvön túl, a mai napig tanulok. Számomra kiemelkedően fontos, hogy semmiről ne maradjak le, ezért folyamatosan fejlesztem magam.

Ha együtt dolgozunk, tudd, egy csapat leszünk! Lehet sokszor idegesítő leszek, mert addig tollak előre az utadon, míg eléred, -elérjük- a tökéletes szintet.

Jó ha tudod, hogy folyamatosan törekszem a tökéletességre, azonban azt is be tudom látni hogy nem mindig sikerül nekem sem minden. Ha elrontok valamit- hisz ember, anya vagyok én is- akkor újra kezdem. Tőled is ezt várom, hogy soha ne add fel!

” Minden megtanulható! Ami nem, az kicsit több időbe telik! “

  • Könnyű és gyors tanulás

  • Konzultációs nap

  • Letölthető receptek és dokumentumok

  • vegytiszta őrület : )

Célom…

Megmutassam neked is, hogy a Francia cukrászat a te konyhádba is beköltözhet! Te is meg tudod tanulni! Te is meseszép és nagyon finom desszerteket készíthetsz!

Biztosan?

Passzolunk majd egymáshoz?

Ha
– kicsit “őrült” vagy
– bírod a tempót
– kíváncsi vagy
– lelkes vagy -ez is fontos-
– nem félsz újat tanulni
– tudsz és akarsz is tanulni -akár online is-
AKKOR IGEN

KALANDRA FEL!

LESZEL A KÖVETKEZŐ TANULÓM?

HÍRLEVÉLKAPCSOLAT
Please wait...

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Kapcsolat

E-mail: tortaiskola@gmail.com

Telefon: 06-20282-676