Nagy Violetta/ Patisserie

7 990 Ft

A könyvemből számtalan technikát, csokoládé, glaze, piskóta, morzsa…és sorolhatnám még mennyi mindent tanulhatsz meg.

A receptek sorrendiségben íródtak, vagyis a receptúra és a leírás könnyedén egyeztethető, így időt spórolsz, mert sorrendben készítheted az éppen soron következő hozzávalót.

Cikkszám: patisserie_001 Kategória:

Leírás

A könyv 30 különleges receptet tartalmaz. A citrom tarton túl, számtalan újragondolt desszert és francia különlegesség, olykor extrém ízvilággal-cékla mousse- különleges dekorációkkal.
A technikai kisokos a kezdőknek szól leginkább, kezd ezzel az olvasást, hiszen lehet számodra is lesz benne újdonság.

Egy kis ízelítő…

 

Az e-book-ban glaze recept, szifonozás, gyümölcs kaviár- molekuláris gasztronómia- tökéletes tart -sablé-tészta készítése. Könnyed, habos mousse-ok, és jó néhány technikai trükk.
Az e-book megvásárlásával a zárt csoportba is beléphetsz, még több információt osztok meg, és videókat is mutatok, hogy könnyebb legyen a munka. Ezek technikai videók, nem a desszertek összeállításáról szólnak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .