2013-ban mikor megszületett a kisfiam, akkor kezdett igazán érdekelni a cukrászat. Akkor még csak a torták.
Javában ment a Glazurshop cukrászkellékes webáruházam is, és roppant mód bosszantott, hogy szinte semmit nem tudtam.
El sem tudod gondolni milyen borzasztó volt ott állni és teljesen hülyének érezni magamat. 🙂
Ezért őrült tanulásba kezdtem, szétvadásztam a netről az összes elérhető információt.
Kb tisztába is keveredtem a mi micsoda és mit hogyan kell készíteni. Itt még közelében nem voltam a francia desszerteknek, viszont már mindent tudtam a tortákról és a dekorációkról is.
2017-ben cukrászként végeztem, mert fontos volt, hogy stabil alapokat tudjak magaménak. Ha nincs alap, nincs fejlődés. Pár tanfolyam után a saját utamat kezdtem járni, itt már erősen kanyarodtam a Francia cukrászat irányába.
Majd jött 2018-ban az Ide Süss. Ott valami megváltozott. Végre elhittem, hogy az amit tudok az nagyon is jó, sőt… figyelemre méltó.
Ezért még intenzívebb tanulásba kezdtem, de most már csak online.
A fiam auti, így igen szűkös időbeosztással vagyok, szóval ami online elérhető az számomra az ideális. Rengeteg tanfolyam, mesterképzés, könyvek, magazinok.. folyamatosan tanulok.
Ma már több mint 2000 tanuló vett részt a tanfolyamomon, sokan folyamatosan velem tartana, ismét előfizetnek.
Van egy szuper hírem számodra!
Minden tudásomat átadom neked, hiszen számtalan bukás után, mindent megtanulva, a tanulóim szerint nincs olyan kérdés amire ne tudnék válaszolni.
Hogy mi biztosítja a folyamatos fejlődést?
Folyamatosan tanulok én is. Fejlesztem magam, új könyvek, magazinok, tanfolyamok. Nagyon kíváncsi vagyok, így folyamatosan keresem az újdonságokat. Ezeket megtanulom, aztán átadom neked is a tudásomat.
Minden évben új tematika van.
Ilyenkor adott desszertekre koncentárunk, mint például, a 2023-as évben a sajttorták és a roládok. Ez azt jelenti, hogy a témát teljesen kimerítem, technikailag is és prezentációs szinten is.
” Minden megtanulható! Ami nem, az kicsit több időbe telik! “
You must be logged in to post a comment.