Nagy Violetta vagyok, cukrászművész.

Nem készítek eladásra sem desszerteket sem tortákat.
Viszont megtanítalak téged is a Francia cukrászat összes titkára.

Mindig hajt a kíváncsiság, így kutatom a legújabb technikákat, követem a trendeket és azokat beépítem a tananyagokba is.

Ha pedig nem habverő van a kezemben, akkor imádok kirándulni, vezetni, -igen a vezetés a másik nagy szerelmem- .

2000

Elégedett tanuló

3000

Ínycsiklandóan finom recept

15624

Óra sütéssel töltött óra : )

Engem keresel?

Passzolunk majd egymáshoz?

Ha
– kicsit “őrült” vagy
– bírod a tempót
– kíváncsi vagy
– lelkes vagy -ez is fontos-
– nem félsz újat tanulni
– tudsz és akarsz is tanulni -akár online is-
akkor biztosan passzolunk : )

Mindent megtanulok?

Igen! Nem viccelek!
Több 1000 recept, több 100 videó, és MINDEN témában!

Végtelen kíváncsiság hajt, így nem elégszem meg a tudok valamit sütni képességével!
Én mindent tudni akarok! MINDENT!
Ha pedig én mindent tudok, akkor azt te is tudni fogod.

Nyugi, egy előfizetéssel férsz hozzá minden tartalomhoz! : )

Képzeld, én sem úgy születtem, hogy tudok sütni : )

2013-ban mikor megszületett a kisfiam, akkor kezdett igazán érdekelni a cukrászat. Akkor még csak a torták.
Javában ment a Glazurshop cukrászkellékes webáruházam is, és roppant mód bosszantott, hogy szinte semmit nem tudtam.
El sem tudod gondolni milyen borzasztó volt ott állni és teljesen hülyének érezni magamat. 🙂

Ezért őrült tanulásba kezdtem, szétvadásztam a netről az összes elérhető információt.
Kb tisztába is keveredtem a mi micsoda és mit hogyan kell készíteni. Itt még közelében nem voltam a francia desszerteknek, viszont már mindent tudtam a tortákról és a dekorációkról is.

2017-ben cukrászként végeztem, mert fontos volt, hogy stabil alapokat tudjak magaménak. Ha nincs alap, nincs fejlődés. Pár tanfolyam után a saját utamat kezdtem járni, itt már erősen kanyarodtam a Francia cukrászat irányába.

Majd jött 2018-ban az Ide Süss. Ott valami megváltozott. Végre elhittem, hogy az amit tudok az nagyon is jó, sőt… figyelemre méltó.
Ezért még intenzívebb tanulásba kezdtem, de most már csak online.

A fiam auti, így igen szűkös időbeosztással vagyok, szóval ami online elérhető az számomra az ideális. Rengeteg tanfolyam, mesterképzés, könyvek, magazinok.. folyamatosan tanulok.

Ma már több mint 2000 tanuló vett részt a tanfolyamomon, sokan folyamatosan velem tartana, ismét előfizetnek.

Van egy szuper hírem számodra!
Minden tudásomat átadom neked, hiszen számtalan bukás után, mindent megtanulva, a tanulóim szerint nincs olyan kérdés amire ne tudnék válaszolni.

Hogy mi biztosítja a folyamatos fejlődést?
Folyamatosan tanulok én is. Fejlesztem magam, új könyvek, magazinok, tanfolyamok. Nagyon kíváncsi vagyok, így folyamatosan keresem az újdonságokat. Ezeket megtanulom, aztán átadom neked is a tudásomat.

Minden évben új tematika van.
Ilyenkor adott desszertekre koncentárunk, mint például, a 2023-as évben a sajttorták és a roládok. Ez azt jelenti, hogy a témát teljesen kimerítem, technikailag is és prezentációs szinten is.

” Minden megtanulható! Ami nem, az kicsit több időbe telik! “

  • Könnyű és gyors tanulás

  • Konzultációs nap

  • Letölthető receptek és dokumentumok

  • vegytiszta őrület : )

Célom…

Megmutassam neked is, hogy a Francia cukrászat a te konyhádba is beköltözhet! Te is meg tudod tanulni! Te is meseszép és nagyon finom desszerteket készíthetsz!

Biztosan?

Passzolunk majd egymáshoz?

Ha
– kicsit “őrült” vagy
– bírod a tempót
– kíváncsi vagy
– lelkes vagy -ez is fontos-
– nem félsz újat tanulni
– tudsz és akarsz is tanulni -akár online is-
AKKOR IGEN

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

39.990Ft/ év

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM + EXTRA KONZULTÁCIÓ

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

EXTRA konzultációs nap

59.990Ft/ év

HAVI ELŐFIZETÉS

Egy hónap

Teljes tartalom

9.990Ft/ hónap

Kapcsolat

E-mail: tortaiskola@gmail.com

Telefon: 06-20282-6767