Mert minden megtanulható
A kurzushoz bármikor tudsz csatlakozni.
A Francia online cukrász kurzus tananyagai tematikusan vannak felépítve, ezért bármikor csatlakozhatsz és bárhol kezdheted a tanulást.
Nincs induló időpont, bármikor jelentkezhetsz.
dokumentumot és a rengeteg receptet.
és így tovább.
Te szabod meg a haladási irányt, te szabod meg, hogy mennyi időt szánsz egy témára.
Sikeres fizetés után lépj be az oldalra, csatlakozz a zárt csoporthoz és kezd el a tanulást.
Töltsd le az összes dokumentumot, nézd meg a videókat, válassz receptet…kérdezz szerdán.
Ha paypal-al fizetsz, akkor AZONNAL hozzáférsz az oldal tartalmához!
A rendszer a sikeres fizetést követően azonnal kiküldi a regisztrációs e-mailt, amiben neked pár kattintást kell csak elvégezned, és kész is a fiókod.
Kattints a felső menüsorban a BEJELENTKEZÉS menüpontra, töltsd ki az adataiddal és már be is léphetsz.
Ha banki utalást választasz, az kicsit hosszabb folyamat.
A sikeres fizetés után írj nekem e-mailt –tortaiskola@gmail.com – hogy legyen hozzád kontaktom, mert a banki utalás megjegyzés, közlemény rovatába nem minden adat fér bele.
Ezután pedig a BEJELENTKEZÉS GOMBOT használd itt is.
Igyekszem az összes receptemnél könnyedén beszerezhető alapnyagokkal dolgozni.
Van olyan kategória azonban ahol pl táblás csokoládét nem hazsnálhatunk, ilyen a bonbon készítés. Ott be kell szerezni am inőségi csokoládét.
Ha elakadsz, hogy mivel, hogyan tudod helyettesíteni az adott alpanyagot, kérdezz bátran a zárt csoportban, segítek a cserében.
NEM, céges számlát 2022.08.0.1 napjától nem tudok kiállítani.
Az új törvény számomra ellelhetetleníti a céges tanulóim tovább tanítását.
Magánszemély nevére továbbra is ki tudok, és ki is állítom a számlát a tanfolyamról.
A receptek időrendi sorrendben haladnak. Rövid bevezető, amiben bemutatom a desszertet, majd eszközlista és beszerzési források. A hozzávalók is már időrendi sorrendben haladnak, majd a leírás is időrendi sorrendben megy.
Végül sok szép fotó, hogy lásd, mit fogsz alkotni.
A konzultációs nap a fb zárt csoportban zajlik, minden szerdán.
Ilyenkor reggel elindítok egy posztot, jelezve, hogy ez a konzi nap, és jöhetnek ak érdések.
Ide aztán mindenki beírja a kérdését, én pedig válaszolok.
Igen, az egy év elteltével 1 hónapra rá már a fiókodban is van az okleveled.
Igen. Ezért is kérem a fiók értesítő e-mailben, hogy ott kezdj, töltsd le az összes technikai dokumentumot, mert ezek örökre a tieid maradnak.
Mindent!
Nem viccelek! Mindent.
A tananyag nagyon sokrétű.Te döntöd el mit szeretnél tanulni, én adom a tudást hozzá.
Az online tanulás nem mindnekinek való, ezt látom én is.
Akiknek nehezebben megy a tanulás nekik segítek. Nekik többet segítek.
A csapatban vannak kezdők -nagyon kezdők- és vannak profi cukrászok is. A kezdőknek több segítség szükséges és ezt a segítséget meg is kapják.
Úgy vélem, hogy -nem vélelenül ez a mottóm – MINDEN MEGTANULHATÓ!
Ami nem, az kicsit több időbe telik.
NEM!
A tortaiskola online kurzus célja a tanulás.
Receptet bárhonnan beszerezhetsz, elérhetsz az interneten is.
A kurzus keretein belőle a sikeres előfizetés után beléphetsz a zárt csoportba is, ahol a technikai videók, az extra dokumentumok is rendelkezésedre állnak egy éven keresztül.
Az egy év alatt bármikor hozzáférsz, és bármennyiszer hozzáférsz a tananyagokhoz.
A tortaiskola online kurzus keretein belül egyéni tempóban, a saját otthonodban a saját eszközeiddel tanulsz.
A könyvből, internetről leszedett recepteknél nem tudsz kitől kérdezni.
A tortaiskola kurzusán viszont ez is rendelkezésedre áll.
Ezért is kérek mindenkit, hogy csatlakozzon a zárt facebook csoporthoz, mert segítek.
Igen!
Számos külföldi résztvevőm van, Amerika, Anglia, Németország, Ausztria, Románia, Csehország….. és sorolhatnám még.
A kurzus online végezhető, legyen interneted és egy telefon, tablet vagy laptop is álljon rendelkezésedre.
A weblap teljesen, 100%-ig mobilnézetes, így könnyedén használhatod a telefonodat is a tanuláshoz.
A videók tematikusan rendezve érhetőek el, egyenlőre a zárt FB csoportban. Ezek technikai videók, amik egy technikát mutatnak be részletesen.
Vallom, hogy az alap a legfontosabb. Ezért tanítok így, ezzel a metódussal.
Azonban igény van a teljes videókra is, amiben mindent megmutatok, elejétől a végéig, ebből még csak pár darab van.
Hamarosan költözik a videók szekció a weblapra, hogy senkinek ne okozzon fongot ha nincs fb profilja.
Nem. Ez a tanfoylam arra jó, hogyha hobbista vagy akkor megtanulj még jobban sütni. ha cukrász vagy akkor továbbképzésre jó neked. Nem helyezkedhetsz el, nem nyithatsz cukrászdát ezzel az oklevéllel.
Igen. Saját recepteket fejlesztek. Egyedi minden receptem.
Igen, a tagoknak a zárt FB csoportban téma igény szerint szervezek élő videós napokat. Iylenkor egy adott témára fókuszálok, csak azt a témát mutatom be, nagyon részletesen a tanulói kérdéseket is megválaszolva.