Felmérést végeztem a tanulóim körében, mert kíváncsi voltam ki miért érkezett, mi tetszik, vagy tetszik-e egyáltalán amit belépve találnak a tortaiskola online cukrász tanfolyamán.

Ez nekem is nagy segítség, illetve a tanulóimnak is egy plussz, hiszen volt pár komoly kérdés is, miben, min, hogyan változtatna…itt jöttek szuper hasznos válaszok, ezeket figyelembe véve alakítom a továbbiakban a struktúrát, tananagyagot.

Miért választottad a tortaiskola tanfolyamát?

Komolyan elvitte az online felület. Hogy miért?
2023-ban ha valami nem online, ha valamiért menni kell, utazni kell az már rossz kezdés. Persze tisztában vagyok vele, hogy az online tanfolyam nem mindenki álma, mert fél, hogy mi lesz ha nem megy, ha egyedül marad a tanulással.

Azonban pont a tanulóim cáfolnak rá erre a felvetésre, mert szerintük könnyen érthető a tananyag, a technikai videók nagyon hasznosak- ezt többször visszajelezték már.

Hogy miért készítettem sok technikai videót? Mert fontosak az alapok!

A technikai videók egy technika teljes bemutatása. Én úgy gondoltam már mikor elindítottam az online tanfolyamomat, hogy ezek lesznek a legfontosabb részek, modulok.

Nem mentem a trendekkel, miszerint van sok teljes hosszúságú videó, amiben a piskóta sütés, a krém készítés, az összeállítás, dekoráció is benne van. Én úgy gondolom, hogy ebben el lehet veszni. Túl sok az információ egyszerre.

A technikai videóim ezt a hibát küszöbölik ki, mert egy résztechnika teljes ismertetése a célom. Például a choux, a piskóta, a glaze, a bonbon részfolyamatai. Mire figyeljenek, hogy érdemes és a tippek, trükkök.

Így teljes lesz az alaptudás.

Melyik rész témája tetszik a legjobban?

Itt már izgalmas az állás, mert majd fele-fele a alapvető technikák és az ötletes receptek.

Számomra nagyon fontos, hogy egyrészt az alapok stabilak legyenek, viszont ha az rendben van, ne ragadjunk benne a klasszikus desszertek világában, legyen az ízben vagy formában más, vagy akár mindkettőben.

Van paradicsomos macaron, töpörtyűs bonbon, petrezselymes entremet…..

És a jövőre nézve….

Igen, fontos, hogy mire kíváncsiak a tanulóim. Folyamatosan monitorozom őket, kérdezek és a válaszaikat feljegyzem és beépítem a moduláris tananyagba. Idén ezért ÚJ modul, kettő is érkezett a tudásbázisba -tanfolyam- a sajttorták és a roládok.

A sajttorta sokak szerint egy kis keksz és mascarpone, némi gyümölcs és helló. NEM!

A sajttorta nagyon izgalmas és roppant összetett is tud lenni, mert ha már ismerünk technikékat, alkalmazzuk is azokat.

A sajttorták mandulás morzsa alapúak, igen sütjük, mert sokkal több lehetőségünk van ízeket elérni, mint egy bolti kekszmorzsával. A sajttortában vannak rétegek, gyümölcsös zselék, csokoládé krém… mert így izgalmasabb.

A sajttorta bár nem sütjük,de sokkal izgalmasabb ha egy főzött alapot kap, így krémesebb, selymesebb és sokkal de sokkal finomabb mint egy sima.

Dekorációban is elrugaszkodunk am egszokott dolgoktól, a habos zselével -új technika-.

A roládok is friss modul. Szó sincs egy sima piskótáról egy kis lekvárral. Idén új piskóta receptet és technikát is mutatok. A CHOUX piskóta, nagyon izgalmas, extra szaftos és könnyen tölthető piskóta. Krémek, habok a töltlékek, van, hogy dupla töltéssel és a dekorban is voltak új technikák.

LEGÚJABB BLOG -INGYENES- RECEPTJEIM

Karamell travel cake-videóval-

Egyszerű

Tovább

Erdeis sajttorta

Sütés nélkül

Tovább

Maracujás mangós
sajttorta

Izgalmas

Tovább

Yuzus vaníliás

Technikás

Tovább

ONLINE CUKRÁSZ TANFOLYAM 1 ÉVEN ÁT

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

39.990Ft/ év

EGY ÉVES ONLINE FRANCIA CUKRÁSZ TANFOLYAM + EXTRA KONZULTÁCIÓ

Egy év

Teljes tartalom

Konzultációs nap

EXTRA konzultációs nap

59.990Ft/ év

EXTRA KONZULTÁCIÓ-csak mi ketten

1 óra online konzultáció velem

19.990Ft/ alkalom